29 de desembre del 2013

Concert de Dünedain i Zenobia. Unidos por el Metal [+EXTRA]

Aquest cop us oferim les fotos d'un concert especial que es va fer el 30 de novembre passat a la Sala Music Hall de Barcelona

Va ser un concert on primer va tocar la banda Dünedain, després Zenobia, i finalment les dues bandes juntes rememorant una gira conjunta que van fer anomenada Unidos por el Metal.

En aquest concert vam poder estrenar el "nou" objectiu Super Takumar 135mm f/2.5. Un objectiu manual de gran qualitat i lluminositat creat per Pentax l'any 1968.

Per desgràcia, d'aquest concert només us podem ensenyar la meitat de les fotografies, ja que sopant just al finalitzar el concert, uns lladres ens van robar la càmera Canon 500D que tenia la Mireia, i junt amb la càmera hi havia l'objectiu 50mm 1.8, una samarreta de Zenobia que ens acabaven de regalar i la targeta de memòria amb totes les fotos del concert.

Finalment, per la visualització de les fotos us recomanem una Banda Sonora. Com no podia ser d'una altra manera, aquesta és la cançó "Unidos por el Metal" que també trobareu al darrer disc de Zenobia.

http://open.spotify.com/track/5hBi3XKY9FxPVUNFVSIcVa


Finalment aquí us deixem unes quantes fotos d'aquella nit, i al final del Post trobareu un petit EXTRA.


[Cliqueu sobre la imatge per ampliar-la]


























I aquí teniu el petit extra, un video de la cançó "Vuelve" de Zenobia en directe al concert, el qual vaig fer per posar a prova el nou objectiu:



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu-nos! Estarem encantats de llegir la teva opinió!

¡Recomana aquest blog!